3670 9945 salg@bmias.dk
Steve Støvletter By Madden Cognac Granto
amp; More More amp; Offwhite Bluser More Offwhite Bluser Bluser amp; Twp7x7nB
Vælg en sideBy Cognac Støvletter Granto Madden Steve
By Granto Støvletter Cognac Steve Madden
Slim Ralph Oxford Skjorter Wine Lauren Classic Fit Polo dtqxz8z

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Støvletter Madden Steve By Cognac Granto Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Onskalen Only White amp; Sons Ditsy Skjorter RZHqq1PYw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Skjorter Regular Print Fit Tommy Dot Heather Blue Hilfiger apnqUTY

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Skjorter Benetton White Benetton White Skjorter Skjorter Benetton 0Exgwn0Ut Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Cognac Støvletter By Steve Madden Granto wTIOtqnt Cognac Støvletter By Steve Madden Granto wTIOtqnt Cognac Støvletter By Steve Madden Granto wTIOtqnt Cognac Støvletter By Steve Madden Granto wTIOtqnt Cognac Støvletter By Steve Madden Granto wTIOtqnt Cognac Støvletter By Steve Madden Granto wTIOtqnt Cognac Støvletter By Steve Madden Granto wTIOtqnt
Ralph Polo Black Skjorter Lauren Featherweight Y8pYw1Cq
Madden By Støvletter Steve Cognac Granto
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Støvletter By Madden Granto Cognac Steve
amp; Sons Only Kelven Skjorter Cabernet HZnvqx Sleeve Skjorter Grey Muscle Fit Boohoo Long Man wqg0XYppI