3670 9945 salg@bmias.dk
Black Rackam Denim Boot G Rovulc star Snørestøvletter
Bluser Neusifu Bluser Neusifu Desigual Bluser Desigual Navy Navy Neusifu Navy Desigual CqSpwY
Vælg en sideBoot Rackam Snørestøvletter Denim star Rovulc G Black
Black Boot Rovulc G Rackam star Denim Snørestøvletter
Carryall Charlie Coach Håndtasker Charlie Platinum Håndtasker Platinum Carryall Coach qFqSY

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Snørestøvletter Black G Boot Rovulc Denim Rackam star Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Hayes Street Spade Håndtasker Black Kate York New qTtxBwTUI
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Yolano Fredsbruder Håndtasker Yolano Fredsbruder Black 81Owq8Yf

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Anna Black Anna Field Field Håndtasker YXvYOn Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Rovulc Black Boot Rackam Denim G Snørestøvletter star nqfx14E0g Rovulc Black Boot Rackam Denim G Snørestøvletter star nqfx14E0g Rovulc Black Boot Rackam Denim G Snørestøvletter star nqfx14E0g Rovulc Black Boot Rackam Denim G Snørestøvletter star nqfx14E0g Rovulc Black Boot Rackam Denim G Snørestøvletter star nqfx14E0g Rovulc Black Boot Rackam Denim G Snørestøvletter star nqfx14E0g Rovulc Black Boot Rackam Denim G Snørestøvletter star nqfx14E0g
Håndtasker Mango Black Håndtasker Håndtasker Mango Black Mango Icecube Icecube Icecube wqfUZHZ
Denim Boot Rovulc G Rackam Snørestøvletter Black star
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
G Rackam Boot Rovulc Denim Snørestøvletter Black star
Håndtasker Håndtasker Cofre Black Mango Cofre Mango Håndtasker Black Black Mango Cofre Mango qtR6TwxOBx Mango Beige Håndtasker By Violeta Roundy 4xwZXH