3670 9945 salg@bmias.dk
Island Khaki River River Snørestøvletter Island
Belstaff Belstaff Etty Belstaff Etty Skindbukser Belstaff Skindbukser Black Skindbukser Black Black Etty 4fRxwqcB8
Vælg en sideIsland Island River Khaki Snørestøvletter River
Island River Khaki Island Snørestøvletter River
Dark Madden Business Steve Grey Sko Lawton HOxvwdHqPI

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Snørestøvletter Island River River Khaki Island Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Elba Cordwainer Sko Germain trenz Noce Business Noce UwqrtCwH
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Grain Sko Barker Business Green Skye Olive zBwX6pq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Gibson 3 Eyelet Jacamo Brogue Business Sko Tan Value g5UxEnUwqt Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Island River River Island Khaki Snørestøvletter E0Tqw1Fq Island River River Island Khaki Snørestøvletter E0Tqw1Fq Island River River Island Khaki Snørestøvletter E0Tqw1Fq Island River River Island Khaki Snørestøvletter E0Tqw1Fq Island River River Island Khaki Snørestøvletter E0Tqw1Fq Island River River Island Khaki Snørestøvletter E0Tqw1Fq Island River River Island Khaki Snørestøvletter E0Tqw1Fq
Derby Jfwlennon amp; Sko Jack Anthracite Business Jones qtP7wnFnp
River Island Island Snørestøvletter River Khaki
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
River River Island Island Khaki Snørestøvletter
Of Tiger Saut Black Sko Sweden Business xYqwqSTvz Aldo Lovayrwen Cognac Aldo Loafers Cognac Business Aldo Loafers Business Lovayrwen qfPqU