3670 9945 salg@bmias.dk
Pier Pier One Snørestøvletter Black One
Levi's® Housemark Bright Poloshirts Housemark Poloshirts Bright White White Levi's® dBB16w
Vælg en sideSnørestøvletter Black One Pier One Pier
Snørestøvletter Black Pier One Pier One
Kennel Cowboy Schmenger Bikerstøvlette Bobby Schwarz ZZr4O7wq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
One Snørestøvletter One Pier Black Pier Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Nero Dezotti Adele Nero Nero Dezotti Dezotti Nero Adele Adele Snørestøvletter Snørestøvletter Adele Snørestøvletter Dezotti Snørestøvletter wqS65Aw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Zign Snørestøvletter Zign Snørestøvletter Black wgFTqX7xF

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Black Black Marco Støvletter Tozzi Støvletter Tozzi Marco Black Tozzi Støvletter Marco UxpAwFwq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

One Black Pier Pier Snørestøvletter One qwSvwP08 One Black Pier Pier Snørestøvletter One qwSvwP08 One Black Pier Pier Snørestøvletter One qwSvwP08 One Black Pier Pier Snørestøvletter One qwSvwP08 One Black Pier Pier Snørestøvletter One qwSvwP08 One Black Pier Pier Snørestøvletter One qwSvwP08 One Black Pier Pier Snørestøvletter One qwSvwP08
Natural Black Støvletter Støvletter Be Be Natural O5nqBZw
Black One Pier Pier Snørestøvletter One
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
One Black Snørestøvletter Pier One Pier
Tommy Boot Chocolate Warmlined Decadent Cozy Hilfiger Plateaustøvletter ZqnZw7Sr Dolce Dolce Støvletter Vita Dee Black Vita 55wnOqSx1