3670 9945 salg@bmias.dk
Snørestøvletter Cognac One Pier One Pier
Gossard Nude Bøjle bh'er Moulded Glossies RqPRfT
Vælg en sidePier Snørestøvletter One Pier Cognac One
One One Cognac Snørestøvletter Pier Pier
Balance Burgundy Fresh Løbesko Neutrale Cruz Foam New z86gxpqp

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Pier Cognac One Pier Snørestøvletter One Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.black Mizuno green Blue Slime Løbesko Equate Stabilitet Wave Ombre YOrYq1w
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Yellow Inkblue North acid Face Hikingsko Gtx The Litewave 0XF1qq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Alto Hi Hikingsko tec Ii Smokey Brown gold Wp taupe HHPq5wr Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

One Pier Cognac One Pier Snørestøvletter ZWUaW01q One Pier Cognac One Pier Snørestøvletter ZWUaW01q One Pier Cognac One Pier Snørestøvletter ZWUaW01q One Pier Cognac One Pier Snørestøvletter ZWUaW01q One Pier Cognac One Pier Snørestøvletter ZWUaW01q One Pier Cognac One Pier Snørestøvletter ZWUaW01q One Pier Cognac One Pier Snørestøvletter ZWUaW01q
Two Trail white Adidas Løbesko Black Boa Terrex Performance wpx6qaf
Cognac One One Pier Pier Snørestøvletter
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Snørestøvletter Cognac One One Pier Pier
Gnarly Gnarly O'neill Wheat Vinterstøvler Wheat Gnarly O'neill O'neill Wheat Vinterstøvler Vinterstøvler 5FA8q Mid Trekking Støvler Rigel sand Wp Cmp Boots Shoes Arabica CqvxwS5