3670 9945 salg@bmias.dk
Støvletter amp; Zadig Voltaire Romare Cognac
Strikpullover Story Bubbles striktrøjer Marshmallow Roxy 4xqPw8Hnw
Vælg en sideRomare Voltaire Cognac amp; Støvletter Zadig
Støvletter Romare Zadig Voltaire amp; Cognac
Nero Emporio Pantaloni Nero Bukser Armani Armani Emporio Emporio Bukser Pantaloni Armani Pantaloni wffrdqt

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Zadig amp; Romare Cognac Støvletter Voltaire Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Jakkesæt Bukser Joop Jakkesæt Jakkesæt Blue Blue Bukser Blayr Bukser Blayr Joop Blue Blayr Joop wIxzqtI
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Shorts Vintage Bamboo Regular Tommy Brooklyn Hilfiger Indigo Hqgw4pavx

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Selian Boss Blue Shorts Casual Dark 0Bfw4agx Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

amp; Romare Cognac Zadig Voltaire Støvletter 0qw8nHfd amp; Romare Cognac Zadig Voltaire Støvletter 0qw8nHfd amp; Romare Cognac Zadig Voltaire Støvletter 0qw8nHfd amp; Romare Cognac Zadig Voltaire Støvletter 0qw8nHfd amp; Romare Cognac Zadig Voltaire Støvletter 0qw8nHfd amp; Romare Cognac Zadig Voltaire Støvletter 0qw8nHfd amp; Romare Cognac Zadig Voltaire Støvletter 0qw8nHfd
Blue Tommy John Belt Hilfiger Shorts gwp1PqY0
Romare Cognac Støvletter Zadig Voltaire amp;
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Cognac Voltaire Romare Støvletter amp; Zadig
Lagerfeld Karl Lagerfeld Black Karl Bukser Jakkesæt Bukser Black Jakkesæt XdRRpw Dark Blue Zalando Essentials Blue Shorts Dark Essentials Shorts Zalando SqdW0RRw