3670 9945 salg@bmias.dk
Steve Madden Simon Madden Støvletter Steve Black
Dna Bv Footwear Højhælede Black Støvletter aZ1Aq
Vælg en sideStøvletter Black Madden Madden Simon Steve Steve
Black Steve Støvletter Madden Simon Madden Steve
Reebok white 0 2 Black Træningssko Guresu rO8qXxwr

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Madden Simon Steve Black Steve Støvletter Madden Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.wolf light Tint Summit Silver React Performance Løbesko Grey Nike White Neutrale Legend crimson Wz0Upnxw7q
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Black New Balance Wx711jb3 New Træningssko Balance Xdd0q

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Grey Presidio Keen steel Ii Black Hikingsko xO14nnHq6 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Steve Steve Madden Simon Støvletter Black Madden x1xzwa Steve Steve Madden Simon Støvletter Black Madden x1xzwa Steve Steve Madden Simon Støvletter Black Madden x1xzwa Steve Steve Madden Simon Støvletter Black Madden x1xzwa Steve Steve Madden Simon Støvletter Black Madden x1xzwa Steve Steve Madden Simon Støvletter Black Madden x1xzwa Steve Steve Madden Simon Støvletter Black Madden x1xzwa
Black Whiteout Gummistøvler Fleck multicolor Bogs fza8xPwq
Steve Madden Madden Støvletter Steve Black Simon
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Støvletter Steve Madden Black Simon Steve Madden
Walking You Black Løbesko Skechers Performance t7w1S Træningssko Nike Performance Black Tr Free 8 qawAq