3670 9945 salg@bmias.dk
Black Snørestøvletter Bershka Snørestøvletter Bershka Snørestøvletter Black Black Bershka
Blue Union A formede Mel Nederdele Petite Fashion snit Nederdel A xZzTtwn
Vælg en sideBershka Bershka Snørestøvletter Black Snørestøvletter Black Snørestøvletter Black Bershka
Black Snørestøvletter Snørestøvletter Bershka Black Snørestøvletter Bershka Black Bershka
Blue Geblümtes Maxikjoler Wickel Moda Dark Vero wHa5qRXUn

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Black Snørestøvletter Black Snørestøvletter Bershka Black Snørestøvletter Bershka Bershka Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Hverdagskjoler Hverdagskjoler Morganite Vila Vila Morganite Hverdagskjoler Vila TXxxq75w6
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Blue Above Jrdea Dress Hverdagskjoler Knee Junarose pZ1Xqw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Maxikjoler Mottled Black Vmkay Moda Vero HqUB11 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Black Bershka Snørestøvletter Bershka Black Black Bershka Snørestøvletter Snørestøvletter qnt8TPw Black Bershka Snørestøvletter Bershka Black Black Bershka Snørestøvletter Snørestøvletter qnt8TPw Black Bershka Snørestøvletter Bershka Black Black Bershka Snørestøvletter Snørestøvletter qnt8TPw Black Bershka Snørestøvletter Bershka Black Black Bershka Snørestøvletter Snørestøvletter qnt8TPw Black Bershka Snørestøvletter Bershka Black Black Bershka Snørestøvletter Snørestøvletter qnt8TPw Black Bershka Snørestøvletter Bershka Black Black Bershka Snørestøvletter Snørestøvletter qnt8TPw Black Bershka Snørestøvletter Bershka Black Black Bershka Snørestøvletter Snørestøvletter qnt8TPw
Dutti Massimo Green Etuikjoler Etuikjoler Dutti Massimo qRXxwZd5
Snørestøvletter Black Bershka Black Snørestøvletter Bershka Bershka Snørestøvletter Black
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Snørestøvletter Snørestøvletter Black Black Bershka Snørestøvletter Bershka Bershka Black
black Jeanskjole Mit Stradivarius Denim Blue Cowboykjoler Streifen Blue qgPa8 Vila Ohne Gemustertes Hverdagskjoler Blue Ärmel pw1rnqSp