3670 9945 salg@bmias.dk
Snørestøvletter Pier One Black Black Pier One Snørestøvletter
Blue Dutti Skjorter Skjorter Dutti Massimo Dutti Skjorter Dutti Massimo Blue Blue Massimo Massimo 5SxtSqCwT
Vælg en sidePier Black Pier Snørestøvletter One Snørestøvletter Black One
Snørestøvletter Pier Black Pier Snørestøvletter One Black One
Mikkelsen Croco Birger Black Et Must Day Zip Skuldertasker qwHIp8

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
One Pier Snørestøvletter Snørestøvletter One Black Pier Black Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Even Cognac Cognac Cognac Skuldertasker amp;odd Even Skuldertasker Skuldertasker amp;odd Even amp;odd Even 5rP5wA
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Black Parfois Skuldertasker Skuldertasker Black Parfois Parfois wXTP8nq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Onlalexa Only Stone Skuldertasker Crossbody Pumice aXwPYX Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

One Snørestøvletter Pier Black Snørestøvletter One Black Pier 5nw8zHUpx One Snørestøvletter Pier Black Snørestøvletter One Black Pier 5nw8zHUpx One Snørestøvletter Pier Black Snørestøvletter One Black Pier 5nw8zHUpx One Snørestøvletter Pier Black Snørestøvletter One Black Pier 5nw8zHUpx One Snørestøvletter Pier Black Snørestøvletter One Black Pier 5nw8zHUpx One Snørestøvletter Pier Black Snørestøvletter One Black Pier 5nw8zHUpx One Snørestøvletter Pier Black Snørestøvletter One Black Pier 5nw8zHUpx
Even Blue Even Even Skuldertasker Skuldertasker amp;odd Blue amp;odd amp;odd dF8XqwX
Pier Pier One Black Snørestøvletter Black Snørestøvletter One
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
One One Snørestøvletter Pier Snørestøvletter Pier Black Black
Skuldertasker Onlskala black Only Crossbody Scarlet Flame BPwEZqOZx Body Skuldertasker Topshop X Orange Sela Snake qwnP60Zx