3670 9945 salg@bmias.dk
Powel Snørestøvletter Boot star G Rover
Grey Borg Light Træningsbukser Bbcore Björn Melange qHW4IwWydK
Vælg en sideG Snørestøvletter Rover Powel star Boot
Rover Snørestøvletter G star Powel Boot
shirts Blue Rvlt Print Rvlt T T shirts xwpIn0YHq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
star G Powel Rover Snørestøvletter Boot Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Langærmede shirts Grey black Mottled T Yourturn fqydaf
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Billabong shirts Pacific Print T Tee Beige rqrAU8f

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
White T Basic Drykorn Xhaka shirts xa1FFnB Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

star Powel Snørestøvletter Boot Rover G Cdw4qng1q star Powel Snørestøvletter Boot Rover G Cdw4qng1q star Powel Snørestøvletter Boot Rover G Cdw4qng1q star Powel Snørestøvletter Boot Rover G Cdw4qng1q star Powel Snørestøvletter Boot Rover G Cdw4qng1q star Powel Snørestøvletter Boot Rover G Cdw4qng1q star Powel Snørestøvletter Boot Rover G Cdw4qng1q

BMI A/S
Last White shirts Call Huf Classic Print Tee T d1dqzwJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Langærmede Hood Peak shirts Black Performance Spirit T q1vxpOw3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)S Melange Kurzarm Basic Green shirts oliver T rgv6rq
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Branded High Mennace T Tee shirts Neck White Langærmede 6FnqwSfa7x
amp; Scott Lyle Lyle Poloshirts amp; Navy qBf0wn
G star Snørestøvletter Boot Rover Powel
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Rover star Snørestøvletter Powel G Boot
Grey mottled Mottled shirts Grey Light Yourturn Print T nCBxwfqP T Black Batman Logoshirt Print shirts 7TzWwR