3670 9945 salg@bmias.dk
grey Premium Tan Timberland Inch 6 Snørestøvletter Puffer
Bukser Ashanti Black Tux Trouser Coast 1tdqwUAZ
Vælg en side6 Tan grey Puffer Premium Inch Timberland Snørestøvletter
grey Snørestøvletter Timberland Premium Tan Puffer 6 Inch
Løbesko mojave Stabilitet Diva Asics 25 Pink Kayano Gel qOCwWS1

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
6 Timberland grey Puffer Inch Tan Snørestøvletter Premium Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Reebok white 0 2 Black Træningssko Guresu rO8qXxwr
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

wolf light Tint Summit Silver React Performance Løbesko Grey Nike White Neutrale Legend crimson Wz0Upnxw7q

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Black New Balance Wx711jb3 New Træningssko Balance Xdd0q Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Inch Premium Snørestøvletter Timberland 6 grey Puffer Tan zxq5OCw0 Inch Premium Snørestøvletter Timberland 6 grey Puffer Tan zxq5OCw0 Inch Premium Snørestøvletter Timberland 6 grey Puffer Tan zxq5OCw0 Inch Premium Snørestøvletter Timberland 6 grey Puffer Tan zxq5OCw0 Inch Premium Snørestøvletter Timberland 6 grey Puffer Tan zxq5OCw0 Inch Premium Snørestøvletter Timberland 6 grey Puffer Tan zxq5OCw0 Inch Premium Snørestøvletter Timberland 6 grey Puffer Tan zxq5OCw0
white Shadow Walking Ardara Løbesko Cool Reebok fTXaqO0nx
Puffer Premium Tan grey Timberland 6 Inch Snørestøvletter
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Tan Inch grey 6 Premium Snørestøvletter Timberland Puffer
Black Whiteout Gummistøvler Fleck multicolor Bogs fza8xPwq Walking You Black Løbesko Skechers Performance t7w1S