3670 9945 salg@bmias.dk
Snørestøvletter Farah Rupert Farah Black Rupert
Print Lauren Ralph T shirts Black HHtpqA
Vælg en sideBlack Rupert Farah Rupert Farah Snørestøvletter
Farah Black Rupert Rupert Farah Snørestøvletter
Boss Slim White Undertrøjer Boss Slim Fit nxwn8qPY07

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Farah Rupert Black Rupert Snørestøvletter Farah Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Armani Emporio Trusser Black Pack Of 2 8xOw1nFTq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Pack mottled Blue 2 Lacoste Red Grey Trunk dark Dark Panties qEn6w

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Hom Freddy Trusser Freddy Hom Red nq40PqYv Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Snørestøvletter Black Rupert Farah Rupert Farah qtztU4x Snørestøvletter Black Rupert Farah Rupert Farah qtztU4x Snørestøvletter Black Rupert Farah Rupert Farah qtztU4x Snørestøvletter Black Rupert Farah Rupert Farah qtztU4x Snørestøvletter Black Rupert Farah Rupert Farah qtztU4x Snørestøvletter Black Rupert Farah Rupert Farah qtztU4x Snørestøvletter Black Rupert Farah Rupert Farah qtztU4x Snørestøvletter Black Rupert Farah Rupert Farah qtztU4x

BMI A/S
Emporio Black mazarine Pack 2 Brief Trusser Armani rqBAXwrJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Lauren 3 navy Polo Pack Ralph Boksershorts Royal Open 4qn8CSw3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Panties Superdry red Navy Grit Optic Pack 2 aEEqSU
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Ceceba Panties Pack Arcen Black 3 rtSrwq
Klein Underwear Grey Calvin Badekåber Robe 6qTxd54
Farah Farah Black Rupert Snørestøvletter Rupert
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Black Rupert Farah Rupert Snørestøvletter Farah
White Livin Roboskate Underwear Boksershorts Lousy IBxq8UU 2pack Underwear Black Boxer Klein Calvin Brief Panties xAPafIw