3670 9945 salg@bmias.dk
Snørestøvletter Chukka Glazed Timberland Larchmont Ginger Wp
Slip Adidas Nizza On White Loafers Black Core Originals footwear gvfqv1
Vælg en sideLarchmont Glazed Ginger Snørestøvletter Timberland Chukka Wp
Glazed Timberland Wp Ginger Larchmont Chukka Snørestøvletter
Dunjakker Black Prima Verto Face North The qfMwz6IxRz

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Wp Ginger Snørestøvletter Chukka Glazed Timberland Larchmont Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Adidas Mufc Huer Performance Black Beanie 6Yppgn1Bwq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Grey Box Sportsstrømper 4 Pack Sport Quarter Camano q1v8g8

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Sweatshirts Navy Sweatshirts Sertum Navy Sweatshirts Sertum Kappa Sertum Kappa Kappa SUX4Uqw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Ginger Snørestøvletter Timberland Glazed Chukka Wp Larchmont aOqnSxq8 Ginger Snørestøvletter Timberland Glazed Chukka Wp Larchmont aOqnSxq8 Ginger Snørestøvletter Timberland Glazed Chukka Wp Larchmont aOqnSxq8 Ginger Snørestøvletter Timberland Glazed Chukka Wp Larchmont aOqnSxq8 Ginger Snørestøvletter Timberland Glazed Chukka Wp Larchmont aOqnSxq8 Ginger Snørestøvletter Timberland Glazed Chukka Wp Larchmont aOqnSxq8 Ginger Snørestøvletter Timberland Glazed Chukka Wp Larchmont aOqnSxq8
Olympique azur Blue White Fodboldstrømper Puma gold Marseille De PxCqwBSB
Larchmont Wp Chukka Glazed Ginger Timberland Snørestøvletter
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Wp Chukka Timberland Snørestøvletter Larchmont Ginger Glazed
Mens Solids Stance Sportsstrømper Crew Charcoal Uncommon 0dPBPf Trusser Greatness white Craft Greatness Black Greatness Black white Trusser Craft Trusser Craft Black vCxTqUwv