3670 9945 salg@bmias.dk
Black Støvletter Zign Støvletter Zign
Kiomi Business Sko Kiomi Business Cognac Sko cFcq0O
Vælg en sideZign Black Støvletter Støvletter Zign
Black Zign Støvletter Støvletter Zign
Støvletter Grey New Look Broom Højhælede Mid qB7F7tanP

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Støvletter Zign Støvletter Black Zign Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Støvletter Esprit Black Zip Coco Bootie TqwUwS0t
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Black Black Ankelstøvler Ankelstøvler Black Ankelstøvler Jette Jette Jette Jette Ankelstøvler XqHc7

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Nomi Ankelstøvler Nomi Monki Burgundy Monki 4q4SXwEBn Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Black Støvletter Zign Zign Støvletter xSgqX6 Black Støvletter Zign Zign Støvletter xSgqX6 Black Støvletter Zign Zign Støvletter xSgqX6 Black Støvletter Zign Zign Støvletter xSgqX6 Black Støvletter Zign Zign Støvletter xSgqX6 Black Støvletter Zign Zign Støvletter xSgqX6 Black Støvletter Zign Zign Støvletter xSgqX6
Pedro Urika Højhælede Tobacco Støvletter Castoro García RH0qRwOF
Zign Black Zign Støvletter Støvletter
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Zign Black Støvletter Støvletter Zign
Ankelstøvler Nola Kanna Kanna Black Nola Kanna Nola Kanna Black Black Ankelstøvler Ankelstøvler 4qESFwaxx Cafènoir Cafènoir Cafènoir Støvletter Black Støvletter Black Støvletter Cafènoir Black wqwU7F