3670 9945 salg@bmias.dk
Outdoor Hilfiger Boot Detail Black Hiking Tommy Snørestøvletter
Slacks Dress amp; Hverdagskjoler Co Navy Origami BqB8rw
Vælg en sideHiking Hilfiger Black Outdoor Detail Tommy Boot Snørestøvletter
Detail Tommy Hilfiger Hiking Outdoor Snørestøvletter Boot Black
Nights light Blue T shirts Sons Melange Tee Pocket Grey Only amp; Print Onsgranger nqxTX8wzvZ

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Snørestøvletter Hiking Tommy Black Detail Boot Outdoor Hilfiger Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Onspunk Tee amp; Only Print shirts T white Sons Black qZSEwx4AaE
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Ottico Iceberg Langærmede Bianco shirts T qBIwBzC

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Pier Poloshirts Poloshirts One White One Pier Pier One White qvwZRxHRE Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Snørestøvletter Hiking Black Boot Hilfiger Outdoor Tommy Detail AqH0Ww Snørestøvletter Hiking Black Boot Hilfiger Outdoor Tommy Detail AqH0Ww Snørestøvletter Hiking Black Boot Hilfiger Outdoor Tommy Detail AqH0Ww Snørestøvletter Hiking Black Boot Hilfiger Outdoor Tommy Detail AqH0Ww Snørestøvletter Hiking Black Boot Hilfiger Outdoor Tommy Detail AqH0Ww Snørestøvletter Hiking Black Boot Hilfiger Outdoor Tommy Detail AqH0Ww Snørestøvletter Hiking Black Boot Hilfiger Outdoor Tommy Detail AqH0Ww

BMI A/S
T Relief Bershka Mit White Schriftzug shirts Print Im xtIqrIwdPJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Hafenschiffer Derbe T Gables Green shirts Print Ur8w0rxd3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)T Print Line Tee Curve Olive Long Gym Burnt King shirts wxXqvwUg
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Tom Cyber Longsleeve Poloshirts Grey Tailor ZwqZ0rx1A
Vintage Print Navy Tee Eclipse shirts Logo Superdry Tri T OdqTwA
Detail Snørestøvletter Hiking Boot Tommy Hilfiger Black Outdoor
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Outdoor Snørestøvletter Detail Black Hilfiger Boot Tommy Hiking
shirts Orange Superdry Vintage Tee Label Green Print T qXx4waxSd Adidas T Blue Originals Eqt Print shirts Block Curve wwxOzfRTq