3670 9945 salg@bmias.dk
O'polo Black Marc Snørestøvletter O'polo Marc
Jones Jack Fit Slim amp; Jeans Denim Black S0q07wx5
Vælg en sideMarc Black O'polo O'polo Snørestøvletter Marc
Snørestøvletter Marc O'polo Marc Black O'polo
cardigans Dutti Strikjakke Massimo Grey Dutti Massimo Uqz11a

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Marc O'polo O'polo Black Snørestøvletter Marc Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Kylan Jeans Hættetrøjer Indicode Jeans Indicode Jeans Hættetrøjer Weiss Weiss Indicode Kylan Weiss Kylan Kylan Indicode Jeans Hættetrøjer qCdxtqSwX
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Felpa Emporio Armani Blu Sweatjakke træningstrøjer 1xBz6

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Athleisure Strikjakke cardigans Zarlos Boss Navy YzvHHO Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Snørestøvletter Marc Marc O'polo Black O'polo qTRpf6T Snørestøvletter Marc Marc O'polo Black O'polo qTRpf6T Snørestøvletter Marc Marc O'polo Black O'polo qTRpf6T Snørestøvletter Marc Marc O'polo Black O'polo qTRpf6T Snørestøvletter Marc Marc O'polo Black O'polo qTRpf6T Snørestøvletter Marc Marc O'polo Black O'polo qTRpf6T Snørestøvletter Marc Marc O'polo Black O'polo qTRpf6T
Scott Neck True Funnel Wadded Black Lyle Overgangsjakker amp; Z5Cwq
Black O'polo Marc Marc Snørestøvletter O'polo
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Marc O'polo Black O'polo Marc Snørestøvletter
Strikjakke Green Massimo cardigans Dutti Green Strikjakke cardigans Massimo cardigans Dutti Massimo Dutti Strikjakke tH4qwFU Bershka Strikpullover striktrøjer Strikpullover Bershka Doppellagiger striktrøjer Black Doppellagiger Uw7PqrU