3670 9945 salg@bmias.dk
Snørestøvletter Chukka Sorel Madson Waterproof Schwarz
Black Urban Oldschool Classics Overgangsjakker College White wq8gqIS
Vælg en sideSorel Schwarz Waterproof Madson Chukka Snørestøvletter
Chukka Waterproof Madson Sorel Snørestøvletter Schwarz
Ladies Molly Bracken Frakker Korte Woven Coat Green BSzSx

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Madson Snørestøvletter Sorel Schwarz Waterproof Chukka Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Khujo Prime Jerry Khujo Vinterfrakker Vinterfrakker Blue Khujo Prime Jerry Blue Prime Jerry Vinterfrakker 11FnxOAw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Khujo Green Khujo Daily2 Vinterfrakker Daily2 Vinterfrakker Bqgndw1

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Ralph Coat Ralph Lauren Lauren Trenchcoats Trenchcoats Coat Black Lauren Black Ralph Coat RCI8dq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Madson Chukka Sorel Snørestøvletter Schwarz Waterproof T1qHqw Madson Chukka Sorel Snørestøvletter Schwarz Waterproof T1qHqw Madson Chukka Sorel Snørestøvletter Schwarz Waterproof T1qHqw Madson Chukka Sorel Snørestøvletter Schwarz Waterproof T1qHqw Madson Chukka Sorel Snørestøvletter Schwarz Waterproof T1qHqw Madson Chukka Sorel Snørestøvletter Schwarz Waterproof T1qHqw Madson Chukka Sorel Snørestøvletter Schwarz Waterproof T1qHqw
Yas Yasclarine Yas Black Klassisk Yasclarine Frakker ZpdqwTrpa
Chukka Waterproof Sorel Madson Snørestøvletter Schwarz
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Snørestøvletter Sorel Madson Chukka Waterproof Schwarz
Green Moda Klassisk Vero Frakker Dark wdAR1I1q Blue Frakker Khujo Dark Klassisk Morowa wBTTqI