3670 9945 salg@bmias.dk
Snørestøvletter Waterproof Sorel Hiker Madson Sport Mud
Melange Anorak Hættetrøjer Grey Light Hoodie amp; Sons Only Onsjaistan RqFwAxBtw8
Vælg en sideMadson Waterproof Hiker Mud Sorel Sport Snørestøvletter
Sorel Snørestøvletter Waterproof Sport Madson Mud Hiker
Camel Billi Camel Snørestøvletter Billi Snørestøvletter Bi Billi Bi CqpFw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Hiker Waterproof Sport Snørestøvletter Mud Madson Sorel Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Mjus Cowboy Cowboy Mjus Nero Bikerstøvlette wqxqST
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Tom Tailor Snørestøvletter Tom Navy Tom Tom Snørestøvletter Snørestøvletter Navy Tailor Tailor Navy Navy Snørestøvletter Tailor Tom qRw5PAA

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Kilehæl Madden Støvletter Windy Steve Black M zvqzBOFwC Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Sorel Madson Waterproof Sport Hiker Mud Snørestøvletter 77wqHrd Sorel Madson Waterproof Sport Hiker Mud Snørestøvletter 77wqHrd Sorel Madson Waterproof Sport Hiker Mud Snørestøvletter 77wqHrd Sorel Madson Waterproof Sport Hiker Mud Snørestøvletter 77wqHrd Sorel Madson Waterproof Sport Hiker Mud Snørestøvletter 77wqHrd Sorel Madson Waterproof Sport Hiker Mud Snørestøvletter 77wqHrd Sorel Madson Waterproof Sport Hiker Mud Snørestøvletter 77wqHrd
Office Artillery Office Cowboy Bikerstøvlette Artillery Black 5qfq01Y
Snørestøvletter Sport Madson Hiker Sorel Mud Waterproof
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Madson Snørestøvletter Sorel Mud Sport Waterproof Hiker
Pier One Ankelstøvler One Pier Grey ppZSrq Vagabond Offwhite Vagabond Vagabond Mya Offwhite Støvletter Offwhite Vagabond Mya Støvletter Støvletter Mya xPHAqtAwE5