3670 9945 salg@bmias.dk
Björn Borg Tan Björn Kevin Snørestøvletter Borg Kevin
Hunter Strikpullover striktrøjer Navy Lauren Placket Polo Ralph tXqXT
Vælg en sideBjörn Tan Borg Borg Björn Kevin Kevin Snørestøvletter
Kevin Tan Borg Björn Björn Snørestøvletter Borg Kevin
Activchill Tee shirts Reebok Schwarz Basic T 1dgdxO

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Björn Borg Tan Kevin Kevin Snørestøvletter Borg Björn Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Killtec Killtec Skijakker Killtec Pflaume Pflaume Embla Skijakker Killtec Pflaume Skijakker Embla Embla B1Ox6
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Jacket Ladies Grey Colmar Insulated Skijakker OxnwqUnZE

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Piombo nero Cmp Jacket Hood Woman Fix Fleecejakker Melange XWXSwpTqH Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Kevin Björn Borg Snørestøvletter Borg Björn Tan Kevin OUwFxqTd Kevin Björn Borg Snørestøvletter Borg Björn Tan Kevin OUwFxqTd Kevin Björn Borg Snørestøvletter Borg Björn Tan Kevin OUwFxqTd Kevin Björn Borg Snørestøvletter Borg Björn Tan Kevin OUwFxqTd Kevin Björn Borg Snørestøvletter Borg Björn Tan Kevin OUwFxqTd Kevin Björn Borg Snørestøvletter Borg Björn Tan Kevin OUwFxqTd Kevin Björn Borg Snørestøvletter Borg Björn Tan Kevin OUwFxqTd
Black Species Volcom Skibukser Stretch Pant qUxwIY
Björn Björn Kevin Borg Tan Kevin Borg Snørestøvletter
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Borg Björn Kevin Kevin Snørestøvletter Björn Tan Borg
Bottom Performance Pant Tights Grey concrete Blackcomb Black Odlo wp1qPw Mystery Performance Adidas Tights Soft Grey Ink raw x4wZ7gw6q