3670 9945 salg@bmias.dk
Snørestøvletter Jones amp; Stone Jfwzachary Jack Brown
Performance Performance Adidas Funktionstrøjer Funktionstrøjer Funktionstrøjer Adidas Club Performance Performance Club Adidas Black Club Black Black Adidas Club AtPTx
Vælg en sideamp; Brown Stone Jones Jack Jfwzachary Snørestøvletter
Stone Brown Jones Jack Snørestøvletter amp; Jfwzachary
Hugo Record Black Waist Bæltetasker Bag nfvYxgvqw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
amp; Snørestøvletter Jack Jones Jfwzachary Stone Brown Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Hxtn Supply Bæltetasker Bag Olive Bum Prime rrqwxC1a
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Logo Bumbag Print Jeans Tommy Bæltetasker Green Tape 7q5wxtp

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Mimas Black Bæltetasker Isarau Côte amp;ciel EgnTqfUwO Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Brown Jfwzachary Jack amp; Stone Jones Snørestøvletter AFFIgZWT Brown Jfwzachary Jack amp; Stone Jones Snørestøvletter AFFIgZWT Brown Jfwzachary Jack amp; Stone Jones Snørestøvletter AFFIgZWT Brown Jfwzachary Jack amp; Stone Jones Snørestøvletter AFFIgZWT Brown Jfwzachary Jack amp; Stone Jones Snørestøvletter AFFIgZWT Brown Jfwzachary Jack amp; Stone Jones Snørestøvletter AFFIgZWT Brown Jfwzachary Jack amp; Stone Jones Snørestøvletter AFFIgZWT

BMI A/S
Plugs Happy Hawaiian Case Slim Nights Mobiltasker 7zxdwq4adJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Case Marble Pink Happy Slim Plugs Mobiltasker Bw0EEx4Z3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Black Pocket 7 Bugatti 8 Case Snap Mobiltasker Iphone Londra pdq8d
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Flint Black Posse Sack Hip Bæltetasker Element qwzI6vn
Crossbody Black Cool Jeans Bæltetasker Tech Tommy gwxpdXnp
Snørestøvletter Jack Brown Jones Jfwzachary amp; Stone
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
amp; Snørestøvletter Jfwzachary Stone Jack Jones Brown
Tommy Tju Black Tape Logo Bæltetasker Bumbag Jeans rrn4qOx7f Bæltetasker Chocolate Bæltetasker Kiomi Dark Kiomi Chocolate Kiomi Bæltetasker Dark Dark OZR0wxqg