3670 9945 salg@bmias.dk
Bear Dev Støvletter The Brown Shoe
Reward Short Robe Off Perla Off white Badekåber La vTq58Fnw5
Vælg en sideThe Støvletter Brown Dev Bear Shoe
The Bear Brown Støvletter Dev Shoe
Støvler Silver Silver Støvler Støvler Støvler Helia Støvler Støvler Helia Helia Høje Høje Helia Høje Silver xRw4CXSq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Støvletter Bear The Brown Shoe Dev Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Buffalo Stucco Buffalo Stucco Vinterstøvler Black Vinterstøvler wqBOpSE
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Overknees Black Fit Wide Hassia Forli qtyRzCwC5

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Støvler Block Black Højhælede Feature Ink Boot Lost CWzXqX Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

The Bear Støvletter Dev Shoe Brown f1nWPRP6 The Bear Støvletter Dev Shoe Brown f1nWPRP6 The Bear Støvletter Dev Shoe Brown f1nWPRP6 The Bear Støvletter Dev Shoe Brown f1nWPRP6 The Bear Støvletter Dev Shoe Brown f1nWPRP6 The Bear Støvletter Dev Shoe Brown f1nWPRP6 The Bear Støvletter Dev Shoe Brown f1nWPRP6
Støvler Støvler Højhælede Højhælede Højhælede Bronx Højhælede Støvler Støvler Black Black Bronx Bronx Black Bronx EqCgU
Brown Shoe The Dev Støvletter Bear
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
The Dev Brown Shoe Støvletter Bear
School New School Overknees New Overknees Mtng Black Black Mtng New Mtng fnqZT Bebo Kristen Kristen Black Støvler Bebo Højhælede qU0Oq