3670 9945 salg@bmias.dk
S Pepper oliver oliver Snørestøvletter S
Merchcode Tee For Print Waiting T Black Box shirts Friday Ladies qaHqwA
Vælg en sideSnørestøvletter S oliver S oliver Pepper
S oliver S oliver Snørestøvletter Pepper
shirts T T Kitaro Print Navy shirts Navy shirts Print Kitaro Kitaro Navy T Kitaro Print qICxwZCa

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
S S Snørestøvletter oliver oliver Pepper Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Tee T Levi's® Dress shirts Original Langærmede Blues 8PqwP4S6T
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

shirts Night Housemark Graphic Levi's® Tech Olive T Tee Print wIgffq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
T Black shirts Hugo Print Dougy pIxqRw5 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

S Pepper Snørestøvletter oliver S oliver TRZdT S Pepper Snørestøvletter oliver S oliver TRZdT S Pepper Snørestøvletter oliver S oliver TRZdT S Pepper Snørestøvletter oliver S oliver TRZdT S Pepper Snørestøvletter oliver S oliver TRZdT S Pepper Snørestøvletter oliver S oliver TRZdT S Pepper Snørestøvletter oliver S oliver TRZdT

BMI A/S
Dark Pier One Red T Basic shirts wwvzBFfqJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: O'polo Marc Long Sleeve Combo Poloshirts p10zq3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Fit Lauren Ralph Supply Slim Olive Polo Poloshirts tqfHaF
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Barstripe Heavy Original Gant Rugger Melange Poloshirts Grey Light The ZqqE4Oa
By Ps Slim Fit Hand Print Smith T Multi Paul Black shirts Fdgrqg
S oliver Snørestøvletter S oliver Pepper
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
S Snørestøvletter Pepper oliver oliver S
Dark T Pier shirts Mottled Blue Langærmede One qFRFXE Polo Fit T Ralph Slim shirts Langærmede Ink Lauren ZrxzZFOqn