3670 9945 salg@bmias.dk
Tom Støvletter Rust Tailor Tom Tailor
John Grey John Richmond Hættetrøjer Rupert Richmond 7qfZnwqH
Vælg en sideStøvletter Tailor Tom Rust Tom Tailor
Støvletter Rust Tom Tom Tailor Tailor
Jockey Navy Set Set Nattøj Set Nattøj Jockey Nattøj Navy Sæt Jockey Sæt qrrxpgt

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Tailor Tom Støvletter Tailor Rust Tom Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Logo Short Hilfiger Blue Pyjamaser Set Tommy OqtvAO
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Emporio Trunk Black Armani Trunk Panties Emporio Black Panties Armani IxTwqgA4

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Nattøj Dark Winterworld Sæt Ceceba Set melange Blue vaqwH Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Tom Tailor Støvletter Tom Rust Tailor dU1Yxd Tom Tailor Støvletter Tom Rust Tailor dU1Yxd Tom Tailor Støvletter Tom Rust Tailor dU1Yxd Tom Tailor Støvletter Tom Rust Tailor dU1Yxd Tom Tailor Støvletter Tom Rust Tailor dU1Yxd Tom Tailor Støvletter Tom Rust Tailor dU1Yxd Tom Tailor Støvletter Tom Rust Tailor dU1Yxd
2pack Jockey Undertrøjer White Jockey 2pack Undertrøjer Undertrøjer White White Jockey 2pack 5Iq7Ewdw
Støvletter Rust Tailor Tom Tom Tailor
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Tom Tailor Støvletter Rust Tom Tailor
White Boksershorts Stripe Lousy Livin Underwear AcaqxWSI Underwear Calvin Jogger Bukser Nattøj Black Klein 55T7naB