3670 9945 salg@bmias.dk
Dark Brown Camel Active Vinterstøvler Scandinavia Gtx
Depths Brazilian Deep Serendipity Trusser Hunkemöller Afwgqvn5I
Vælg en sideDark Brown Camel Scandinavia Gtx Vinterstøvler Active
Camel Active Brown Vinterstøvler Gtx Scandinavia Dark
Sneakers Zalando Zalando Essentials White Essentials Sneakers F8Bqw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Scandinavia Camel Gtx Dark Vinterstøvler Active Brown Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Sneakers Vans Ultrarange Mte High Black vSqYS
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

white Reebok Plus Revenge Sneakers Classic Grey Skull c717qAzU

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
White Classic Club Sneakers royal C Reebok 85 4a0xw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Scandinavia Vinterstøvler Dark Brown Active Gtx Camel 5Tfzq Scandinavia Vinterstøvler Dark Brown Active Gtx Camel 5Tfzq Scandinavia Vinterstøvler Dark Brown Active Gtx Camel 5Tfzq Scandinavia Vinterstøvler Dark Brown Active Gtx Camel 5Tfzq Scandinavia Vinterstøvler Dark Brown Active Gtx Camel 5Tfzq Scandinavia Vinterstøvler Dark Brown Active Gtx Camel 5Tfzq Scandinavia Vinterstøvler Dark Brown Active Gtx Camel 5Tfzq
Black Black Hank Sneakers Hank Steve Madden Sneakers Madden Hank Sneakers Steve Madden Steve x7wOIB5O
Vinterstøvler Brown Camel Gtx Scandinavia Dark Active
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Dark Active Gtx Camel Scandinavia Brown Vinterstøvler
Adidas Sneakers Grove Forest Scarlet white Originals aqRrf4a Sneakers Black solar white Classic Reebok Aztrek Yellow w47qEaz