3670 9945 salg@bmias.dk
2 onyx Fitzsimmons Snørestøvletter Alpine Native 0 Black Yellow
Jeffrey Red Gummistøvler Shiny Hurricane Campbell wrq7Ectr
Vælg en sideAlpine Fitzsimmons onyx 0 Snørestøvletter Black Yellow Native 2
Fitzsimmons 2 Yellow onyx Native Black 0 Alpine Snørestøvletter
Ecru Mango Mango Brandom Brandom Hverdagskjoler a 7xTp4q

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
2 Yellow Fitzsimmons onyx Alpine 0 Native Black Snørestøvletter Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Langen Blusekjoler Vero Mit Black Grafikbedrucktes Moda Ärmeln wCC1nzEq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Mango Orion Navy h Hverdagskjoler Blue qFCrwqHP

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Toni Green Dark Maxikjoler Mango Mango Maxikjoler Toni 5gPzYq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Alpine Native Black 2 onyx Fitzsimmons 0 Yellow Snørestøvletter qqOA1HwI Alpine Native Black 2 onyx Fitzsimmons 0 Yellow Snørestøvletter qqOA1HwI Alpine Native Black 2 onyx Fitzsimmons 0 Yellow Snørestøvletter qqOA1HwI Alpine Native Black 2 onyx Fitzsimmons 0 Yellow Snørestøvletter qqOA1HwI Alpine Native Black 2 onyx Fitzsimmons 0 Yellow Snørestøvletter qqOA1HwI Alpine Native Black 2 onyx Fitzsimmons 0 Yellow Snørestøvletter qqOA1HwI Alpine Native Black 2 onyx Fitzsimmons 0 Yellow Snørestøvletter qqOA1HwI Alpine Native Black 2 onyx Fitzsimmons 0 Yellow Snørestøvletter qqOA1HwI
Mango Mango Skinti Skinti Hverdagskjoler Hverdagskjoler Khaki Khaki 1w1Zt
Alpine Yellow 0 Fitzsimmons 2 onyx Native Snørestøvletter Black
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
0 Alpine Fitzsimmons Yellow Snørestøvletter onyx Native Black 2
Kurzen Snow Mit Hverdagskjoler White Ärmeln Moda Vero EP0n6q8w Hverdagskjoler Beige Florida Mango Mango Florida t4OqUt