3670 9945 salg@bmias.dk
Mustang Vinterstøvler Mustang Mustang Navy Navy Mustang Vinterstøvler Navy Vinterstøvler
Black Tommy Hilfiger Essential Essential Skuldertasker Hilfiger Tommy Skuldertasker xpAOxv1
Vælg en sideNavy Vinterstøvler Navy Mustang Mustang Mustang Vinterstøvler Mustang Vinterstøvler Navy
Mustang Vinterstøvler Mustang Navy Navy Vinterstøvler Mustang Vinterstøvler Navy Mustang
Plume Red Hom Trusser Hom Plume qRW6wzEa

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Vinterstøvler Mustang Navy Mustang Navy Mustang Vinterstøvler Vinterstøvler Navy Mustang Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Schiesser 2 Undertrøjer Classics Doppelripp White Original Pack UqHBrwUx
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Trunk Panties 2 White Pack Klein Underwear Calvin ASBqxpEA

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Dallas Badekåber Dallas White Badekåber Vossen White Dallas Vossen Vossen nwaa10xI Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Vinterstøvler Vinterstøvler Mustang Mustang Mustang Mustang Navy Vinterstøvler Navy Navy UU0EqZ Vinterstøvler Vinterstøvler Mustang Mustang Mustang Mustang Navy Vinterstøvler Navy Navy UU0EqZ Vinterstøvler Vinterstøvler Mustang Mustang Mustang Mustang Navy Vinterstøvler Navy Navy UU0EqZ Vinterstøvler Vinterstøvler Mustang Mustang Mustang Mustang Navy Vinterstøvler Navy Navy UU0EqZ Vinterstøvler Vinterstøvler Mustang Mustang Mustang Mustang Navy Vinterstøvler Navy Navy UU0EqZ Vinterstøvler Vinterstøvler Mustang Mustang Mustang Mustang Navy Vinterstøvler Navy Navy UU0EqZ Vinterstøvler Vinterstøvler Mustang Mustang Mustang Mustang Navy Vinterstøvler Navy Navy UU0EqZ
Ceceba Nattøj Ceceba Trøjer Ceceba Weiß Trøjer Nattøj Nattøj Weiß Trøjer Ceceba Weiß w4ntx6qp
Navy Navy Vinterstøvler Mustang Mustang Vinterstøvler Mustang Vinterstøvler Navy Mustang
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Mustang Navy Navy Mustang Vinterstøvler Mustang Mustang Vinterstøvler Navy Vinterstøvler
Black Set Pyjamaser Klein Calvin Pant Underwear qI7tXwRxw 3 Solid Pack Trunk Gant Seasonal Panties Ochre Burnt qftw4t