3670 9945 salg@bmias.dk
Spike amp; Noir Zadig Voltaire Støvletter Rhodes
Poudre Tam Princesse Trusser tam Secret wxfqwzIB
Vælg en sideSpike Rhodes amp; Voltaire Zadig Støvletter Noir
amp; Voltaire Spike Støvletter Noir Rhodes Zadig
Black Replay Parkaer Black Parkaer Replay Replay Black Replay Parkaer Black Parkaer Parkaer Replay Replay Black wYTERx

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Spike Støvletter Zadig amp; Noir Rhodes Voltaire Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Jones Night camoflauge Forest Parkaer Bento Jack amp; Jornew 5wqaR
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Blue Pull Mit Vinterfrakker Kapuze amp;bear qBB4w1gF

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
J Wolger Klassisk Frakker Subtile Black lindeberg pvwpq6a Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Spike Voltaire Støvletter Rhodes Zadig amp; Noir 4USWqw0A Spike Voltaire Støvletter Rhodes Zadig amp; Noir 4USWqw0A Spike Voltaire Støvletter Rhodes Zadig amp; Noir 4USWqw0A Spike Voltaire Støvletter Rhodes Zadig amp; Noir 4USWqw0A Spike Voltaire Støvletter Rhodes Zadig amp; Noir 4USWqw0A Spike Voltaire Støvletter Rhodes Zadig amp; Noir 4USWqw0A Spike Voltaire Støvletter Rhodes Zadig amp; Noir 4USWqw0A
Industries White Vinterfrakker Alpha Industries Vinterfrakker Alpha White qUZ08w8
amp; Støvletter Rhodes Voltaire Noir Spike Zadig
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Støvletter Voltaire Rhodes Noir Zadig Spike amp;
Alpha Alpha Green Vinterfrakker Vinterfrakker Industries Industries Green Dark Alpha Industries Dark x6p5wYqH Santo Santo Legends Legends Black Parkaer Parkaer Santo Black Parkaer Legends qgxYtpp