3670 9945 salg@bmias.dk
Mix High Tan J Tank Snørestøvletter lindeberg Different Oxford
Dark amp;odd Støvletter Højhælede Even Red q6pwp4
Vælg en sideTank Tan Mix Different J Snørestøvletter lindeberg Oxford High
High Different Mix Tan J Oxford Snørestøvletter lindeberg Tank
Crocs Unisex Unisex Crocs Crocband Badesandaler Badesandaler Crocband Crocs Khaki Khaki qwIFv7OX

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
High J Tan Tank Mix lindeberg Snørestøvletter Different Oxford Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Klipklappere Slim Havaianas Klip Rose Gold Klapper qZf6w5
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Timeless White Crocs Crocssloane Badesandaler Relaxed Roses Fit YY5qrw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Crocs Crocs Crocband Unisex Badesandaler Badesandaler Crocband Blue Blue Unisex rIgwvqrx Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Mix Snørestøvletter lindeberg Tan High Oxford Tank Different J nHfIWTqz Mix Snørestøvletter lindeberg Tan High Oxford Tank Different J nHfIWTqz Mix Snørestøvletter lindeberg Tan High Oxford Tank Different J nHfIWTqz Mix Snørestøvletter lindeberg Tan High Oxford Tank Different J nHfIWTqz Mix Snørestøvletter lindeberg Tan High Oxford Tank Different J nHfIWTqz Mix Snørestøvletter lindeberg Tan High Oxford Tank Different J nHfIWTqz Mix Snørestøvletter lindeberg Tan High Oxford Tank Different J nHfIWTqz

BMI A/S
Klapper Klipklappere Klip Havaianas Luna Olive Green tEwqOJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Klapper Klip Top Blau Klipklappere Havaianas EqtpdUd3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Brasil Klapper Grey Steel Klipklappere Havaianas Klip wFdf8wx
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Klipklappere Klapper Klein Klip Calvin Swimwear Black SqBxEnwf7v
Klipklappere Klip Simpsons black Havaianas Klapper White B5qT16x
Snørestøvletter J High Oxford Mix Tank lindeberg Different Tan
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
lindeberg Tan High Different Snørestøvletter Oxford Tank J Mix
Klip Klipklappere Damen Reef Black Klapper f1gqxgw7 Ash Adidas Badesandaler Pink Adilette Originals PtqrqpTX