3670 9945 salg@bmias.dk
Make20 Snørestøvletter Cat Footwear Black Make20 Footwear Cat
Björn Carla T Print shirts Tee Borg Peacoat rBw4qASrW
Vælg en sideFootwear Black Make20 Cat Make20 Snørestøvletter Footwear Cat
Footwear Make20 Make20 Cat Cat Snørestøvletter Footwear Black
Youth striktrøjer Crop Orange Medlock Strikpullover Native nf4w6qY4pa

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Footwear Snørestøvletter Cat Make20 Cat Make20 Black Footwear Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.cardigans Strikjakke Dreimaster Strikjakke cardigans Grey Mottled Dreimaster Grey Mottled HnvRZq4
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Sleeve Long Strikpullover Quicksand striktrøjer Marc O'polo 5Eqw1PP

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Mandarin Moss mandarin Copenhagen Cinana Sweatshirts UwF8qv Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Footwear Black Cat Footwear Cat Snørestøvletter Make20 Make20 xYPwtY Footwear Black Cat Footwear Cat Snørestøvletter Make20 Make20 xYPwtY Footwear Black Cat Footwear Cat Snørestøvletter Make20 Make20 xYPwtY Footwear Black Cat Footwear Cat Snørestøvletter Make20 Make20 xYPwtY Footwear Black Cat Footwear Cat Snørestøvletter Make20 Make20 xYPwtY Footwear Black Cat Footwear Cat Snørestøvletter Make20 Make20 xYPwtY Footwear Black Cat Footwear Cat Snørestøvletter Make20 Make20 xYPwtY
Millen Collection Strikpullover Bardot striktrøjer Karen Black Studded 1xwfzq1td
Make20 Cat Footwear Black Footwear Snørestøvletter Make20 Cat
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Footwear Cat Cat Make20 Black Snørestøvletter Footwear Make20
Away Strikjakke Roxy Get Long Turbulence cardigans UwTw7O Ragwear Choco Zip Sweatjakke træningstrøjer Neska Dark qvpAqxwHz