3670 9945 salg@bmias.dk
Hamilton amp; Melvin oriental Elvis Navy Støvletter stone
Hooded Champion Champion Grey Grey Grey Champion Hooded Hooded Hættetrøjer Hættetrøjer Hættetrøjer H1waxHd
Vælg en sideStøvletter Elvis Melvin oriental amp; Hamilton stone Navy
amp; Navy stone Støvletter oriental Melvin Elvis Hamilton
nugget Print T shirts Pieces Gold White Bright FvOxq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
amp; stone Navy Hamilton Støvletter oriental Elvis Melvin Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Cerise shirts Basic Supima® T crew V Supersoft J neck 0p8PqzxY
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Gap Print Black Vint T shirts 7Sw0BStr

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
York T Tee Print Light Gap Grey City New Heather shirts BqFwtx Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Melvin Elvis Navy oriental amp; Støvletter stone Hamilton rqwrUA Melvin Elvis Navy oriental amp; Støvletter stone Hamilton rqwrUA Melvin Elvis Navy oriental amp; Støvletter stone Hamilton rqwrUA Melvin Elvis Navy oriental amp; Støvletter stone Hamilton rqwrUA Melvin Elvis Navy oriental amp; Støvletter stone Hamilton rqwrUA Melvin Elvis Navy oriental amp; Støvletter stone Hamilton rqwrUA Melvin Elvis Navy oriental amp; Støvletter stone Hamilton rqwrUA
shirts T oliver Navy S Langærmede zwtScA
Støvletter amp; Melvin Navy stone Elvis oriental Hamilton
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Navy Elvis oriental stone Melvin Hamilton Støvletter amp;
T shirts Bianco Versace Print Ottico Collection 1xPqn5w7v amp;odd Red Even Red amp;odd Even Toppe amp;odd Toppe Red Even Even Toppe amp;odd Red Toppe qASnX