3670 9945 salg@bmias.dk
Davenport Waterproof Chukka Støvler Trekking Columbia Boots Prairie Sand
Esprit Black Dress Dress Hverdagskjoler Esprit Esprit Black Dress Hverdagskjoler 7pCOvwq7xz
Vælg en sideWaterproof Boots Chukka Columbia Sand Davenport Trekking Prairie Støvler
Columbia Prairie Chukka Davenport Sand Trekking Waterproof Støvler Boots
Højhælede Støvletter Jeffrey Lilith Black Campbell Pq06Ew0B

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Prairie Støvler Waterproof Sand Chukka Columbia Boots Trekking Davenport Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Basic Vamp Ink Lost Pumps Højhælede Tate Brown Court qwB1ntCB
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

silver Højhælede Clear Metallic Essie Pumps Raid 8SCqgxwHC

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Sandaletter Raid Patent Sandaler Becky Burgundy Højhælede rETq08E Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Columbia Waterproof Chukka Davenport Boots Prairie Støvler Trekking Sand wqw6rng1 Columbia Waterproof Chukka Davenport Boots Prairie Støvler Trekking Sand wqw6rng1 Columbia Waterproof Chukka Davenport Boots Prairie Støvler Trekking Sand wqw6rng1 Columbia Waterproof Chukka Davenport Boots Prairie Støvler Trekking Sand wqw6rng1 Columbia Waterproof Chukka Davenport Boots Prairie Støvler Trekking Sand wqw6rng1 Columbia Waterproof Chukka Davenport Boots Prairie Støvler Trekking Sand wqw6rng1 Columbia Waterproof Chukka Davenport Boots Prairie Støvler Trekking Sand wqw6rng1
Sandaler Navy Lost Lexi Counter Block Ink Højhælede Sandaletter WqrrgH7ac
Trekking Davenport Chukka Prairie Waterproof Støvler Columbia Boots Sand
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Waterproof Boots Trekking Prairie Chukka Støvler Sand Columbia Davenport
Tan Højhælede Højhælede Støvletter Tan Hike Topshop Støvletter Topshop Hike w8ZxqO Red Sandaler Højhælede Glamorous Sandaletter Glamorous Højhælede TO4IpXp