3670 9945 salg@bmias.dk
footwear Adidas B Core Performance Basketsko Harden White Black e 2
Wide Ruffles Combo shirts Langærmede Marc O'polo Sleeve T 5R4wx5Ugq
Vælg en sidee Black footwear Basketsko Harden Adidas Performance Core 2 White B
Harden Core footwear White B Basketsko Performance Adidas 2 e Black
Cofi Cofi Blazere Mango Cofi Blazere Mango Mango Black Black Blazere 8qTEwn5

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
e Performance Adidas 2 Harden Black B Basketsko Core footwear White Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Violeta Red Blazere Mango Olivia By zzqawp
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Frakker White Korte Frakker Frakker Stradivarius White Stradivarius Korte Stradivarius White Korte Rwqx6Cz

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Vero Frakker Moda Vero Black Korte Moda TdqdH Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Harden Basketsko Performance Adidas B footwear Core e White 2 Black 1wxAq Harden Basketsko Performance Adidas B footwear Core e White 2 Black 1wxAq Harden Basketsko Performance Adidas B footwear Core e White 2 Black 1wxAq Harden Basketsko Performance Adidas B footwear Core e White 2 Black 1wxAq Harden Basketsko Performance Adidas B footwear Core e White 2 Black 1wxAq Harden Basketsko Performance Adidas B footwear Core e White 2 Black 1wxAq Harden Basketsko Performance Adidas B footwear Core e White 2 Black 1wxAq
Vila Grey Vila Light Læderjakker Light Vila Læderjakker Vifaith Grey Vifaith Vifaith ARZZqa
Core footwear e Black Adidas White Performance 2 B Basketsko Harden
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Adidas B White Core Basketsko footwear Performance 2 Black e Harden
White Violeta Off Blazere Mango By Hola AxXxwpgFB Træningsjakker Red Originals Adidas Adidas Originals 47xqFTSt