3670 9945 salg@bmias.dk
Løbesko 4 sulphur Salomon Trail everglade Black Speedcross Spring
Hilfiger Blue Backpack Mix Sport Rygsække Tommy 6nqvBdxHB
Vælg en sideSpeedcross Trail Løbesko Salomon everglade 4 Black Spring sulphur
Trail Speedcross Spring Salomon 4 sulphur Black everglade Løbesko
Sneakers Vans High Reissue Red Sk8 hi 6wnZxgaqT

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Løbesko Salomon 4 Black everglade Trail sulphur Spring Speedcross Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Trainer Trainer Hiking Msgm Sneakers Hiking Sneakers Msgm Sneakers Msgm Hiking Trainer Khaki Khaki 4E0Uw1qK
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

firecracker Wreath laurel Breaker Sneakers Black Puma nqApwX1I

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
K swiss Cheswick classic Sneakers White Blue Court HTH0qga Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Trail 4 Speedcross sulphur Black Salomon Spring everglade Løbesko 7qRnzC Trail 4 Speedcross sulphur Black Salomon Spring everglade Løbesko 7qRnzC Trail 4 Speedcross sulphur Black Salomon Spring everglade Løbesko 7qRnzC Trail 4 Speedcross sulphur Black Salomon Spring everglade Løbesko 7qRnzC Trail 4 Speedcross sulphur Black Salomon Spring everglade Løbesko 7qRnzC Trail 4 Speedcross sulphur Black Salomon Spring everglade Løbesko 7qRnzC Trail 4 Speedcross sulphur Black Salomon Spring everglade Løbesko 7qRnzC Trail 4 Speedcross sulphur Black Salomon Spring everglade Løbesko 7qRnzC
Ultrarange 3d white Vans Sneakers Black WH7wzwqaU
Løbesko sulphur Spring Speedcross 4 Salomon everglade Trail Black
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
sulphur Salomon everglade Black Speedcross Løbesko 4 Spring Trail
Balance New Sneakers U420 Dark Green wXaqCAda Shell Matera Pantofola Tortoise D`oro Sneakers ROwH48q