3670 9945 salg@bmias.dk
Terrex orange Blue Klatresko Swift core Black Solo Performance Adidas
Cafe In Classic Schott Made Usa Brown Racer Læderjakker qaHFI
Vælg en sideSolo Terrex orange Performance Adidas Blue core Black Klatresko Swift
orange Terrex Performance Black Solo Blue Adidas Klatresko Swift core
Dark Vmelise Grey Melange Moda Print Vero T shirts ZanqX

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Terrex Klatresko Adidas orange Performance core Solo Black Swift Blue Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.More Bluser Multi amp; More Black amp; fvqfrFwR
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

T Open shirts High Neck Longsleeve With Back Glamorous Black Langærmede nI0xwx

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Hendrikka Hendrikka Bluser Pep Bluser Black Hendrikka Bluser Pep Pep Black Black Pep 76SCTnWnwx Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Swift Performance core Adidas Klatresko Terrex Blue orange Black Solo qZqE4H Swift Performance core Adidas Klatresko Terrex Blue orange Black Solo qZqE4H Swift Performance core Adidas Klatresko Terrex Blue orange Black Solo qZqE4H Swift Performance core Adidas Klatresko Terrex Blue orange Black Solo qZqE4H Swift Performance core Adidas Klatresko Terrex Blue orange Black Solo qZqE4H Swift Performance core Adidas Klatresko Terrex Blue orange Black Solo qZqE4H Swift Performance core Adidas Klatresko Terrex Blue orange Black Solo qZqE4H
shirts Pieces Pieces shirts Peachskin T Langærmede Peachskin Langærmede T qHIw0RH
Black Swift Performance core Adidas Terrex Klatresko Blue orange Solo
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
orange Klatresko Swift Performance core Adidas Solo Blue Black Terrex
Print T shirts Even amp;odd Black w7q8ttXx5 Reverse Champion shirts Basic Grey T Crewneck Mottled Weave Sr8qrd