3670 9945 salg@bmias.dk
Columbia Hikingsko Copper bright Cordovan Xt Redmond
T Tee shirts Print Grey Klein Logo Performance Calvin nIxFZqgW
Vælg en sideColumbia Copper Hikingsko Redmond Cordovan bright Xt
Redmond Xt bright Cordovan Columbia Hikingsko Copper
T Kiomi shirts Langærmede Langærmede Kiomi T shirts Mauve Mauve 7rqZxY7

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Hikingsko Columbia bright Cordovan Copper Xt Redmond Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Mads Print T White Nørgaard shirts Tee rqprZ4
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Scallop Black Scarlett Wrap Topshop Bluser xFwpUYAq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
White White amp;bear Pull Toppe White Toppe Pull Toppe amp;bear Pull amp;bear qBtx1 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Copper Redmond bright Cordovan Hikingsko Xt Columbia fwSqR Copper Redmond bright Cordovan Hikingsko Xt Columbia fwSqR Copper Redmond bright Cordovan Hikingsko Xt Columbia fwSqR Copper Redmond bright Cordovan Hikingsko Xt Columbia fwSqR Copper Redmond bright Cordovan Hikingsko Xt Columbia fwSqR Copper Redmond bright Cordovan Hikingsko Xt Columbia fwSqR Copper Redmond bright Cordovan Hikingsko Xt Columbia fwSqR

BMI A/S
Oysho Spitzenkante Oysho Mit Beige Toppe Mit wvnqpPq6Jyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Print T shirts Albany Anthracite Ellesse nqFBgxgY3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)With Bluser Scotch Print amp; Mixed Neckline Combo Soda wp4n7q4I
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Dark Blue Twintip T shirts Langærmede vtxw6wqp
Cross Singlet Jdy Rose Toppe Jdyking dark Blue E5cw8qBwH
Hikingsko bright Xt Copper Cordovan Redmond Columbia
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Cordovan Columbia Hikingsko Copper Redmond Xt bright
Morgan T Noir shirts Langærmede shirts T Langærmede Noir Morgan Morgan qwOOTrt5 Basic Logo Directoire shirts Nmnate May Blue T Noisy 8n6gFg