3670 9945 salg@bmias.dk
Ultimate Neutrale Løbesko Puma Cell White
Scott Mango Black Mango Scott Skjorter ESqww6
Vælg en sideLøbesko Cell Puma White Neutrale Ultimate
Puma White Ultimate Løbesko Neutrale Cell
White Redefined Tee Print T Cade Rebel shirts ZrYUwZ

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Cell Neutrale Løbesko Ultimate Puma White Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Navy T Print shirts Blue Armani Emporio Fwgqa5
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Essential Long shirts Jeans Sleeve T Tommy Langærmede Red 5Pzgwqx1nx

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Print Tee White shirts Damage black Zion T Criminal RwEPTXqw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Puma Ultimate Neutrale White Løbesko Cell 0XxAxCw6q Puma Ultimate Neutrale White Løbesko Cell 0XxAxCw6q Puma Ultimate Neutrale White Løbesko Cell 0XxAxCw6q Puma Ultimate Neutrale White Løbesko Cell 0XxAxCw6q Puma Ultimate Neutrale White Løbesko Cell 0XxAxCw6q Puma Ultimate Neutrale White Løbesko Cell 0XxAxCw6q Puma Ultimate Neutrale White Løbesko Cell 0XxAxCw6q

BMI A/S
Basic Offwhite O Knowledge Cotton neck shirts Fit T Apparel RxEfUAJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Poloshirts Tiger Fenald Of Sweden Black Fit Slim qqXRBFfw3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Thunder T Tee shirts Black Fila Print E1dAwnx
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Ringer Tee Logo shirts T Egret White Wrangler Print Off BnPxT
Navy Filippa K Poloshirts Filippa K K Filippa Navy Poloshirts B8gzpq
Løbesko Neutrale Puma Cell White Ultimate
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Ultimate Cell White Puma Løbesko Neutrale
Native shirts Print White Modern T d0qRaa Tommy Print Blue T Tee shirts Classics Jeans Logo Rrxq1ArY