3670 9945 salg@bmias.dk
Charcoal 7 Strive Under Red Armour Træningssko radio black
Bershka Skinny Jeans Light Blue Fit 446XS
Vælg en sideStrive 7 Armour black radio Træningssko Charcoal Under Red
Strive Under Charcoal radio Armour Træningssko Red black 7
Black Glamorous Glamorous Håndtasker Håndtasker 7RnX4Pqx

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
black 7 Armour radio Red Under Strive Træningssko Charcoal Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Veronika Rust copper Håndtasker Workbag Boss qRAwx7fn
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Brown Drive Calvin Tote Håndtasker Klein OIx0wqZ

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Black Donut Black Aldo Donut Donut Black Aldo Håndtasker Håndtasker Black Donut Aldo Håndtasker Aldo Håndtasker Aldo qxRftRAw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

7 Charcoal Strive radio Træningssko Armour Under black Red HEqn4IAp 7 Charcoal Strive radio Træningssko Armour Under black Red HEqn4IAp 7 Charcoal Strive radio Træningssko Armour Under black Red HEqn4IAp 7 Charcoal Strive radio Træningssko Armour Under black Red HEqn4IAp 7 Charcoal Strive radio Træningssko Armour Under black Red HEqn4IAp 7 Charcoal Strive radio Træningssko Armour Under black Red HEqn4IAp 7 Charcoal Strive radio Træningssko Armour Under black Red HEqn4IAp
Field Håndtasker Håndtasker Anna Rose Anna Field Rose Rose Field Rose Field Anna Anna Håndtasker Håndtasker FA4WH8nRqS
Armour 7 Strive black Under Red Charcoal Træningssko radio
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
black Armour Red Træningssko radio Strive Under 7 Charcoal
Florence Medium Satchel Brown Guess Håndtasker ZOCwPwqn Mitsuko Black Håndtasker Matt Nat amp; qwPRqF1