3670 9945 salg@bmias.dk
Accentor Low Gtx Granite Merrell orange Sport Trekkingsko
Hættetrøjer Blue Colour Hoodie Jack amp; Blocking Jones wUqxf4SCqB
Vælg en sideGtx orange Accentor Merrell Low Sport Trekkingsko Granite
Merrell orange Gtx Granite Low Sport Trekkingsko Accentor
Brown Dark Pumps Evita Natalia Højhælede FIqIH4Wwc

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Granite Merrell orange Accentor Low Trekkingsko Gtx Sport Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Sneakers Topshop Chunky Sneakers Ciara Ciara Topshop Ciara Chunky Sneakers Topshop Chunky Topshop Zq5xC4w7Bq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

'07 1 Nike Sneakers Sportswear Air Force qqTSw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Sneakers All Converse Chuck Star High Taylor qO4W6BwP4 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Granite Gtx Sport Accentor Low Trekkingsko Merrell orange Rqvw1p Granite Gtx Sport Accentor Low Trekkingsko Merrell orange Rqvw1p Granite Gtx Sport Accentor Low Trekkingsko Merrell orange Rqvw1p Granite Gtx Sport Accentor Low Trekkingsko Merrell orange Rqvw1p Granite Gtx Sport Accentor Low Trekkingsko Merrell orange Rqvw1p Granite Gtx Sport Accentor Low Trekkingsko Merrell orange Rqvw1p Granite Gtx Sport Accentor Low Trekkingsko Merrell orange Rqvw1p
One Converse Converse Sneakers One Star 1r8Zq1Ew
Trekkingsko Accentor Sport Merrell Gtx Low orange Granite
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Gtx Sport Trekkingsko orange Accentor Merrell Granite Low
Fila Sneakers Fila Fila Ray Ray Sneakers Tf1Bwqaxa Converse Chuck Sneakers Taylor All Star High Hi AAr6qP