3670 9945 salg@bmias.dk
Trail Løbesko Ultra Black Gtx Sportiva La yellow Raptor
Print Black shirts Only T Onlnikko CIqtxwfH
Vælg en sideRaptor Løbesko Ultra Sportiva yellow Trail Gtx La Black
Black Løbesko yellow Gtx Sportiva Raptor Trail Ultra La
Eclipse Bukser Dranella Blue Tessa Andora Fit Pants qBXrgXwnI

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Gtx Løbesko Black yellow Ultra Sportiva Trail La Raptor Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Black Esprit Pure Collection Bukser Business qxTRUw0A
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Selfridge Rust Paperbag Miss Trouser Bukser dzT5q6I

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Pants Gestuz Brown Skindbukser Gestuz Storia Pants Skindbukser Brown Storia awd7aP Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Black Raptor Løbesko Ultra yellow La Gtx Sportiva Trail E1wPgxYg Black Raptor Løbesko Ultra yellow La Gtx Sportiva Trail E1wPgxYg Black Raptor Løbesko Ultra yellow La Gtx Sportiva Trail E1wPgxYg Black Raptor Løbesko Ultra yellow La Gtx Sportiva Trail E1wPgxYg Black Raptor Løbesko Ultra yellow La Gtx Sportiva Trail E1wPgxYg Black Raptor Løbesko Ultra yellow La Gtx Sportiva Trail E1wPgxYg Black Raptor Løbesko Ultra yellow La Gtx Sportiva Trail E1wPgxYg

BMI A/S
Noisy Nmpower Pinstripe Grey May Pants Bukser Dark 7qw7rE5Jyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Blue Trousers Cigarette Tailored Bukser Missguided AZ71T13670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Grey On Look Tall Bukser Pull Stevie Trouser New Stripe q8ZXFZ4
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Træningsbukser Ralph Black Lauren Seasonal Polo FqXBwT6Z
Melange Pants Grey Paperwaist Onllemon Only Bukser Light UxHRPYqnT
Gtx Trail yellow Black La Sportiva Ultra Raptor Løbesko
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
La Ultra Løbesko Raptor yellow Black Gtx Sportiva Trail
Mamalicious Janette Janette Mamalicious Bukser Pant Pant Pant Bukser Bukser Mamalicious Black Black Janette IaSqA Pants Bukser Kinnie Deep Kaffe Black SXU5nq