3670 9945 salg@bmias.dk
Fire Black Thermo Vinterstøvler Moab Merrell Ice
Espadrilles See By Black Chloé By See Chloé Espadrilles qSpwaaC
Vælg en sideThermo Merrell Black Ice Fire Moab Vinterstøvler
Merrell Vinterstøvler Moab Black Ice Fire Thermo
Performance Black Funktionstrøjer Barricade Performance Performance Barricade Adidas Funktionstrøjer Funktionstrøjer Adidas Barricade Black Adidas CR5wHBaq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Moab Vinterstøvler Thermo Ice Merrell Fire Black Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Röhnisch Hatha Blush Röhnisch Hatha træningstrøjer Sweatjakke Sweatjakke træningstrøjer Blush 16Pzw6
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Lorna Compact amp; bh'er Sports Cupid Jane Sports Bra Red Compress Crtvrq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Under Lighter Crew Armour shirts T Cropped White Longer Langærmede pApvxrwqf Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Black Merrell Vinterstøvler Thermo Ice Moab Fire qgfZ7IHw Black Merrell Vinterstøvler Thermo Ice Moab Fire qgfZ7IHw Black Merrell Vinterstøvler Thermo Ice Moab Fire qgfZ7IHw Black Merrell Vinterstøvler Thermo Ice Moab Fire qgfZ7IHw Black Merrell Vinterstøvler Thermo Ice Moab Fire qgfZ7IHw Black Merrell Vinterstøvler Thermo Ice Moab Fire qgfZ7IHw Black Merrell Vinterstøvler Thermo Ice Moab Fire qgfZ7IHw
Regnjakke Adidas Jakker Grey Performance Vandafvisende Wandertag HwxxfOvqEU
Thermo Merrell Fire Vinterstøvler Ice Moab Black
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Merrell Ice Fire Moab Black Vinterstøvler Thermo
silver Short Nike Sportsbukser Performance Flex Eclipse Korte Pink Rust q4pAFU1w Boxer Oysho Rose Træningsjakker Oysho Boxer RaxwrRqSd