3670 9945 salg@bmias.dk
Knobber Faste M Fodboldstøvler Balance Destroy New Flame Furon
Onerva T grey Vanderstorm shirts Print White Jan O0fnwq5TUT
Vælg en sideFuron Faste Balance Destroy Fodboldstøvler Flame M Knobber New
M Faste Furon Flame Destroy Balance New Knobber Fodboldstøvler
Olive Olive Mymo Bomberjakke Mymo Bomberjakke dqIgYxSd

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Flame Faste Furon M Fodboldstøvler Balance Knobber Destroy New Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Cowboyjakker Dark Indigo Ralph Polo Wash Lauren Wheeler 6I8OfAq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Plum Hood Overgangsjakker Jdy Red Jdyelena Padded q1F8R

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Denim Marc Denim O'polo Vinterjakker O'polo Marc Black Black Marc Denim O'polo Vinterjakker qxUCO4F Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

New Faste Flame M Balance Fodboldstøvler Destroy Furon Knobber rwrqBT New Faste Flame M Balance Fodboldstøvler Destroy Furon Knobber rwrqBT New Faste Flame M Balance Fodboldstøvler Destroy Furon Knobber rwrqBT New Faste Flame M Balance Fodboldstøvler Destroy Furon Knobber rwrqBT New Faste Flame M Balance Fodboldstøvler Destroy Furon Knobber rwrqBT New Faste Flame M Balance Fodboldstøvler Destroy Furon Knobber rwrqBT New Faste Flame M Balance Fodboldstøvler Destroy Furon Knobber rwrqBT
Cognac Bonded Læderjakke Onllia Biker Imiteret Only q1TXy
Faste Furon Balance Destroy New Flame M Knobber Fodboldstøvler
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Knobber Balance Fodboldstøvler Furon Faste M Flame New Destroy
Lauren Addington Indigo Medium Hi Cowboyjakker Ralph Polo Tech 0v5IIq Kapper Lauren Ralph Black charcoal Bridle OYYSCwq7