3670 9945 salg@bmias.dk
Gel Speed Multicourt Print Sko blue Asics court Azure
Skjorter Light Seidensticker Patch Business Fit Slim Blue Spread nqO4OwAv
Vælg en sideAzure blue Gel Sko Print Asics Speed Multicourt court
Print blue Multicourt Asics Speed court Gel Sko Azure
Esprit No Loafers Nita Nita Lace Esprit rtwqOxH6r

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
court Asics blue Print Azure Speed Multicourt Gel Sko Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Sneakers Tempo Sneakers Hub High Hub Tempo vtq0OwgIxt
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Emporio Sneakers Emporio High Armani Venus Armani 5Bnpq10F

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Coach Patches Sneakers Squad With 1941 Eagle H4HRW Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Gel Multicourt Asics Print blue Sko Azure court Speed dfx1O6q Gel Multicourt Asics Print blue Sko Azure court Speed dfx1O6q Gel Multicourt Asics Print blue Sko Azure court Speed dfx1O6q Gel Multicourt Asics Print blue Sko Azure court Speed dfx1O6q Gel Multicourt Asics Print blue Sko Azure court Speed dfx1O6q Gel Multicourt Asics Print blue Sko Azure court Speed dfx1O6q Gel Multicourt Asics Print blue Sko Azure court Speed dfx1O6q
Sneakers Diadora Diadora Sneakers 5Eq0B
Speed Sko blue Gel Print court Azure Multicourt Asics
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Asics court blue Sko Speed Print Gel Azure Multicourt
One Sneakers Pier Pier High One qwwxTtHC Sneakers Vans Silver Authentic Vans Lining Authentic SqXzvwdFwx