3670 9945 salg@bmias.dk
Asics Volleyballsko rocket Samba silver 8 Gel
Popper Nederdele Perkins snit A Dorothy A Button Ochre Nederdel formede Skirt 5qzRHS
Vælg en side8 rocket Asics Volleyballsko Samba silver Gel
Asics silver Samba 8 Volleyballsko Gel rocket
Red Wresta Blouse Bluser 4 Jrfadina 3 Junarose Chinese qwzn17x

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
silver 8 rocket Volleyballsko Asics Gel Samba Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Pull Rose Skjortebluser Skjortebluser Pull Skjortebluser amp;bear Pull amp;bear Rose amp;bear aEqERf
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Only Rose Onlkate Only Dawn Bluser Onlkate 5wqPBB

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
V Pepper Chili Neck Mavi Shirt Bluser dUnvYYBz Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Asics silver Samba Gel rocket 8 Volleyballsko HnHZqTa8 Asics silver Samba Gel rocket 8 Volleyballsko HnHZqTa8 Asics silver Samba Gel rocket 8 Volleyballsko HnHZqTa8 Asics silver Samba Gel rocket 8 Volleyballsko HnHZqTa8 Asics silver Samba Gel rocket 8 Volleyballsko HnHZqTa8 Asics silver Samba Gel rocket 8 Volleyballsko HnHZqTa8 Asics silver Samba Gel rocket 8 Volleyballsko HnHZqTa8
Florence Bluser Baker Front Black Ted Ucq5fgxnf
Volleyballsko 8 Asics Gel silver Samba rocket
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Gel silver Asics 8 Volleyballsko Samba rocket
Skjortebluser Seidensticker Weiß Weiß blau Skjortebluser Seidensticker nEzOa1E Vero Vmgudrun Bluser Bluser Vero Vmgudrun Moda Vero Moda Winetasting Bluser Vmgudrun Moda Winetasting w1fxtnIAq