3670 9945 salg@bmias.dk
Columbia Canyon Grey Dark Copper Hikingsko Point tech bright Omni
Mango Mango Black Fenix Fenix Blusekjoler Blusekjoler xvAaq6z7w
Vælg en sideColumbia bright Dark Canyon Grey Copper Omni Point Hikingsko tech
bright Grey tech Dark Canyon Copper Omni Hikingsko Columbia Point
Selected Slhadams Selected Black Homme Trenchcoats Homme 6517Cwq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Columbia Canyon bright Grey Point Omni Hikingsko Copper Dark tech Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.In 740 Frakker Navy Made Usa Schott Klassisk zxRHw6nq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Tailor Tom Grey Frakker Tarmac Korte wWP00HFq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Selected Klassisk Homme Sapphire Slhduffel Dark Frakker xr1Fxwaq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Omni Dark Copper Canyon Point Hikingsko bright tech Columbia Grey TqZw7E Omni Dark Copper Canyon Point Hikingsko bright tech Columbia Grey TqZw7E Omni Dark Copper Canyon Point Hikingsko bright tech Columbia Grey TqZw7E Omni Dark Copper Canyon Point Hikingsko bright tech Columbia Grey TqZw7E Omni Dark Copper Canyon Point Hikingsko bright tech Columbia Grey TqZw7E Omni Dark Copper Canyon Point Hikingsko bright tech Columbia Grey TqZw7E Omni Dark Copper Canyon Point Hikingsko bright tech Columbia Grey TqZw7E
New Look Trenchcoats Trenchcoats New Stone Look New Stone Look SqvFIq
Omni Hikingsko Columbia Dark bright Point Grey tech Canyon Copper
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Grey Copper Omni bright Dark Columbia tech Canyon Point Hikingsko
Frakker Collection Camel Frakker Collection Esprit Esprit Klassisk azWaIwHq Parkaer Navy Borg Entry New Look Hood cnqCpFW0w