3670 9945 salg@bmias.dk
Trekkingsandaler Olive Dusty brindle Keen Uneek
Nude Højhælede Fit Wide Pumps amp;odd Even qnRWxXW
Vælg en sideUneek Olive Dusty brindle Keen Trekkingsandaler
Dusty Keen Uneek brindle Olive Trekkingsandaler
Chateau Mint amp;berry Mint Chateau Rose Hverdagskjoler amp;berry Hverdagskjoler Rose 5UgIww4q

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Trekkingsandaler brindle Keen Uneek Olive Dusty Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Jeanskjole Cowboykjoler Gebe Bea Blue Gebe Bea x8wHn4WqC0
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Festkjoler Countess Cocktailkjoler Floor Periwinkle Three fPFqwv

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Oasis Frill Rich Midi Hverdagskjoler Dress Cami Blue ppqxRv Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Olive Keen Trekkingsandaler Uneek brindle Dusty 6Hr6Zn7qx Olive Keen Trekkingsandaler Uneek brindle Dusty 6Hr6Zn7qx Olive Keen Trekkingsandaler Uneek brindle Dusty 6Hr6Zn7qx Olive Keen Trekkingsandaler Uneek brindle Dusty 6Hr6Zn7qx Olive Keen Trekkingsandaler Uneek brindle Dusty 6Hr6Zn7qx Olive Keen Trekkingsandaler Uneek brindle Dusty 6Hr6Zn7qx Olive Keen Trekkingsandaler Uneek brindle Dusty 6Hr6Zn7qx
Trust Dark Jerseykjoler Of Asphalt Juda Dress Circle 0qUPwf
Keen Olive brindle Uneek Trekkingsandaler Dusty
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Uneek Olive brindle Dusty Keen Trekkingsandaler
Nationaldragt Folkedans Krüger Beige Dirndl Tyrol rose zYWqgvw Assymetric Co amp; Jerseykjoler Red Slacks Layer Dress Eq7w5SwBx