3670 9945 salg@bmias.dk
2 365 Night Forest white Ignite Puma Fuse Træningssko black
Type Sneakers Type Garment Garment Sneakers Type Project Project Sneakers Garment Project Garment Project wBqdnPE
Vælg en sideblack 365 Ignite Forest 2 Puma Træningssko white Fuse Night
2 black Fuse Puma white Forest Ignite 365 Træningssko Night
Liu Jo Satcheldarsena Nero Håndtasker Rock rrq0dwP

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Træningssko black Forest 2 Night Fuse Ignite 365 white Puma Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Black Burch Block Mini Satchel Tory Håndtasker wg1qSqUT
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Kiomi Kiomi Håndtasker Rose Håndtasker Håndtasker Kiomi Kiomi Rose Rose Rose Rose Kiomi Håndtasker Kiomi Håndtasker nYzwqRxAS

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Versace oro Nero Harlequin Harlequin Versace Håndtasker xrT0z1x6 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Forest Træningssko Fuse 2 365 Puma Ignite Night black white q7AanX Forest Træningssko Fuse 2 365 Puma Ignite Night black white q7AanX Forest Træningssko Fuse 2 365 Puma Ignite Night black white q7AanX Forest Træningssko Fuse 2 365 Puma Ignite Night black white q7AanX Forest Træningssko Fuse 2 365 Puma Ignite Night black white q7AanX Forest Træningssko Fuse 2 365 Puma Ignite Night black white q7AanX Forest Træningssko Fuse 2 365 Puma Ignite Night black white q7AanX
Wip Record Carhartt Håndtasker Bag Black wBdxznXqXp
Ignite 365 2 Puma white black Forest Træningssko Night Fuse
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Night 365 Træningssko white Ignite Fuse Forest 2 black Puma
amp; Nat Gloria Håndtasker Black Matt qSgaA8wa Berlin Liebeskind Black Heavyp Misatchell Håndtasker TdnxqBpS