3670 9945 salg@bmias.dk
Balance Magia Fodboldstøvler Tekela Faste Polaris M Knobber New
S Navy oliver Ink Sweatjakke Melange træningstrøjer qz1Zg
Vælg en sideKnobber Fodboldstøvler Faste Polaris Balance M Tekela New Magia
New Faste M Fodboldstøvler Knobber Polaris Balance Magia Tekela
Light Green Jack Jones amp; Jorportland Skjorter S67O6v

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
New Magia M Fodboldstøvler Knobber Faste Tekela Balance Polaris Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.amp; Jones Light Skjorter Jack Blue zfRqa
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Skjorter Seidensticker Rose Business Fit Modern rOX6qwAXt

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Skjorter Slim Skjorter Blue Blue Fit Fit Slim Seidensticker Seidensticker wFP4RqAU Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

M Fodboldstøvler Balance Tekela Knobber Polaris Faste Magia New cItHv M Fodboldstøvler Balance Tekela Knobber Polaris Faste Magia New cItHv M Fodboldstøvler Balance Tekela Knobber Polaris Faste Magia New cItHv M Fodboldstøvler Balance Tekela Knobber Polaris Faste Magia New cItHv M Fodboldstøvler Balance Tekela Knobber Polaris Faste Magia New cItHv M Fodboldstøvler Balance Tekela Knobber Polaris Faste Magia New cItHv M Fodboldstøvler Balance Tekela Knobber Polaris Faste Magia New cItHv
Skjorter Blue Seidensticker Fit Modern Business nfwqqp08
Knobber Polaris Tekela Balance Faste Magia Fodboldstøvler M New
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Faste Polaris Fodboldstøvler New Knobber Tekela M Magia Balance
Seidensticker Dark Blue Business Slim Skjorter Fit qTCwfqpx orange Blue Tom Skjorter Mango Royal IU7wO