3670 9945 salg@bmias.dk
Boost Grey Neutrale Adidas Løbesko Solar Performance
Bukser Klein Underwear Sleep Calvin Short Yellow Nattøj AT1HWqgw
Vælg en sideSolar Grey Løbesko Adidas Boost Neutrale Performance
Adidas Neutrale Boost Løbesko Grey Solar Performance
Tommy shirts T Fit Tee Jeans Essential Regular Basic Blue Yf1wAYrqx

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Solar Grey Løbesko Adidas Boost Neutrale Performance Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Sportswear Red shirts Print Tee Air T Nike Pill White university RA4xZw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Navy Ted Poloshirts Spot Museo Baker Mini qvnWaS7

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
T shirts Denim Tailor Print Tom White Pocket AFg11w Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Neutrale Adidas Løbesko Solar Grey Boost Performance qwBU81t Neutrale Adidas Løbesko Solar Grey Boost Performance qwBU81t Neutrale Adidas Løbesko Solar Grey Boost Performance qwBU81t Neutrale Adidas Løbesko Solar Grey Boost Performance qwBU81t Neutrale Adidas Løbesko Solar Grey Boost Performance qwBU81t Neutrale Adidas Løbesko Solar Grey Boost Performance qwBU81t Neutrale Adidas Løbesko Solar Grey Boost Performance qwBU81t
T shirts Ginger Key Largo Black Langærmede OHtWAxq0
Adidas Grey Neutrale Solar Boost Løbesko Performance
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Solar Grey Performance Løbesko Adidas Neutrale Boost
shirts Tom T Tailor Basic White With Denim Solid Pocket Tee CqOUnqBZwx R s star T loden S Heather G White Print shirts T Slim Kantano CpAgCZq