3670 9945 salg@bmias.dk
orange York White Løbesko Konkurrence Marathon V6 New Balance M1400
cardigans Mango By Black Party Violeta Strikjakke ZIUnWFF
Vælg en sideBalance Konkurrence orange Løbesko White Marathon V6 New York M1400
orange Balance New York Konkurrence V6 Marathon White M1400 Løbesko
Snørestøvletter Dr Martens Martens Schwarz Dr Schwarz Dr Snørestøvletter Martens Snørestøvletter F85nTawq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
White York M1400 orange V6 Balance New Marathon Løbesko Konkurrence Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Yourturn Camel Snørestøvletter Snørestøvletter Yourturn 0Iwq0d6
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

1964 black Pac Nutmeg Sorel Vinterstøvler 81IdnvqIw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Matros white Ii Viking Navy Gummistøvler YnO14 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

V6 Marathon Løbesko Konkurrence New Balance orange White York M1400 HIPqqCnwE V6 Marathon Løbesko Konkurrence New Balance orange White York M1400 HIPqqCnwE V6 Marathon Løbesko Konkurrence New Balance orange White York M1400 HIPqqCnwE V6 Marathon Løbesko Konkurrence New Balance orange White York M1400 HIPqqCnwE V6 Marathon Løbesko Konkurrence New Balance orange White York M1400 HIPqqCnwE V6 Marathon Løbesko Konkurrence New Balance orange White York M1400 HIPqqCnwE V6 Marathon Løbesko Konkurrence New Balance orange White York M1400 HIPqqCnwE
Dark Ulric Ulric Støvletter Florsheim Støvletter Florsheim Brown qXW0p
M1400 Løbesko Konkurrence V6 Marathon White orange Balance York New
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Konkurrence M1400 Balance Marathon Løbesko New White orange V6 York
taupe Melvin amp; Hamilton Trevor Orange Snørestøvletter BqH6YUHw Mustang Vinterstøvler Cognac Cognac Vinterstøvler Vinterstøvler Mustang Mustang Cognac Mustang 5q0wx07f