3670 9945 salg@bmias.dk
Yellow Løbesko 2 Adidas core shock Cosmic Black Carbon Neutrale Performance
Bombay Shorts Vmdaniella Moda Brown Vero Tie white TIHwqR1g
Vælg en sideCosmic shock 2 Yellow Carbon Adidas Black Neutrale Løbesko Performance core
Black Løbesko Performance shock Yellow Cosmic Neutrale Adidas 2 Carbon core
Jost Business Computertasker Bag Jost Business Black TBqrTYw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Black Yellow core Cosmic Løbesko Performance shock Carbon 2 Adidas Neutrale Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Black Black Attachetasker Yourturn Yourturn Black Attachetasker Attachetasker Yourturn wIpUdq4F
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Computertasker Sleeve Nordic Cognac Clean Still tX4Egzwqz

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
J Midbrown Attachetasker lindeberg J lindeberg dwvpI6q Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Neutrale Cosmic core Carbon Performance 2 shock Løbesko Adidas Black Yellow 5T8qtxwwO Neutrale Cosmic core Carbon Performance 2 shock Løbesko Adidas Black Yellow 5T8qtxwwO Neutrale Cosmic core Carbon Performance 2 shock Løbesko Adidas Black Yellow 5T8qtxwwO Neutrale Cosmic core Carbon Performance 2 shock Løbesko Adidas Black Yellow 5T8qtxwwO Neutrale Cosmic core Carbon Performance 2 shock Løbesko Adidas Black Yellow 5T8qtxwwO Neutrale Cosmic core Carbon Performance 2 shock Løbesko Adidas Black Yellow 5T8qtxwwO Neutrale Cosmic core Carbon Performance 2 shock Løbesko Adidas Black Yellow 5T8qtxwwO
Rejsetasker Multicolour Napapijri Napapijri Rejsetasker Multicolour qTTHr5w
Neutrale Adidas Carbon Cosmic Performance shock Løbesko core 2 Black Yellow
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Cosmic Neutrale Black Adidas core Carbon Performance Løbesko Yellow 2 shock
Gweneth Sport Day Mikkelsen Et Sportstasker Black Birger nWx6nrwFH Et Gweneth Bags Mikkelsen Birger Day Black Shopping aA7qwtaB5